Kog 250 gram pastaskruer (her de 3-farvede) – dryp af – og stil til side-
Rester af kylling eller 1 pk kyllingebryst skæres i firkantede stykker –
svitses på panden og tilsættes 1/2 finthakket squash, 1 stor hakket gulerod, en stor stilk hakket blegselleri (gerne med lidt top) –
Herefter tilsættes en stor spsk krydderi efter ønske (et med tørrede krydderurter) –
Så kommes 1 spsk m top af hvedemel i + 2 dl vand –
Når det så koger op tilsættes mælk til sovsen er tynd og jævn.
Først lægges lidt sovs i et fad ,så de kogte pasta og kød og den resterende sovs over,
Skub kødet lidt ned i pastaen eller rør rundt –
Drys med revet ost og dæk fadet med staniol –
Sæt det i ovnen ved e70 grader i 15 – 20 minutter –
Server med flutes og Chilisovs (her bruges meget chilisovs)