Pasta i flødesovs m. bacon, stegte østershatte + ovnstegte kartofler og rødløg


Pasta i flødesovs m. bacon kan de fleste, også børn lide. KUN jeg er ikke til at spise mig mæt i pasta  😉  , derfor de stegte kartofler og rødløg men de andre kan nu også lide dem 🙂 – De stegte østershatte var fordi vi var i den lokale SUPER-BRUGS, de har et godt udvalg af svampe (og de er friske) – det synes jeg det kniber  lidt med andre steder.

PASTA I FLØDESOVS m.BACON:
1 pakke bacon steges pænt sprødt og klippes lidt ud i mindre stykker.
250 g pasta koges , drypper af og sættes til side.
1 madlavningsfløde koges op så den jævner, smages til efter ønske –
den skal ikke være meget tyk – pastaen røres nu i og tilsidst tilsættes det meste af bacon og det varmes igennem – hældes op og pyntes med den resterende bacon.

STEGTE ØSTERSHATTE:
Østershatte rives i mindre stykker langs lamellerne – man ødelægger dem mere hvis man skærer med en kniv –
De steges i lidt fedt fra bacon (max 1 spsk) til de begynder at blive karameliseret på kanterne.

OVNSTEGTE KARTOFLER OG RØDLØG:
Kartoflerne skrælles og skæres i kvarte –
Rødløg pilles og skæres i tykke både –
Det hele lægges i en pose –
Tilsættes 1-2 spsk olie og salt, peber og tørret timian –
rystes godt så olien fordeles –
Lægges i en lille bradepande –
sættes i ovnen ved 225 grader i ca 35-40 minutter.

Vi lægger østershattene til den ene side da sønnen ikke er “på svampe” –

Normalt vil jeg da blande dem med kartofler og rødløg 🙂

IMG_2837