PASTA:
Pasta koges som der står bag på pakningen. I saltet vand og minuttallet står som regel foran på posen, der er meget forskel på de enkelte produkter. Jeg koger vandet til pastaen og hælder så pasta i når grøntsagerne er færdig – fordi – pasta må ikke blive kold og den bliver klistret af at vente – det vil jeg undgå (i forvejen er jeg ikke tilhænger af pasta)
—————————————————
GRØNTSAGSGRYDE:
450 g grøntsager – her var selleri og gulerod i tern, 1 porre i skiver, 1 løg i tern og en stilk blegselleri i tern i alt renset godt 450 g. Så skal jeg bruge 1 dåse hakkede tomater (valgte en med hvidløg, det passer godt til pasta).
En spsk olie varmes i gryden og løget snurrer lidt i dette, de øvrige grøntsager tilsættes og vendes med rundt. Så tilsættes en dåse tomater og det koger til grøntsagerne er møre – MÅSKE skal der tilsættes lidt vand efterhånden – smag til med salt og peber og evt hvidløgspeber
——————————————————
Der bliver stegt lidt bacon til kød-spiserne.
Jeg tror jeg vælger at servere flutes til så behøver JEG ikke pastaen 😉
——————————————————-