pastafad m kødsovs, ost og salat


PASTAFAD:
2/3 pose pasta (4 personer + de 2 træner og spiser godt) koges –
Når de er dryppet af  står de bare og venter _
Imens laves en kødsovs af 500 g hakket kød 2 finthakkede løg, 1 hakket rød peber, 1 hakket squash + 1 dåse hakkede tomater – der tilsættes ca 1,5 dl vand undervejs og der krydres godt –
OBS kødsovsen må godt snurre til grøntsagerne er bløde, så giver det lidt konsistens.
Der laves også 3/4 l hvid sovs med lidt revet ost (Jeg bruger resten af rød rund havartiost og samsøost uden skorpe, vi kan aldrig skære det hele – fryser den og river den  når den skal bruges) BRUG ALTID MILD OST

Der lægges et lag pasta, et lag kød-sovs (husk væde), et lag pasta, et lag hvid sovs og drys med ost

Ind i ovnen ved 200 grader i ca 15-20 minutter
Serveres med salat37271083_1715251751904250_1553059431204257792_n