Pastagryde og frikadeller


Pastagryde:
1 pose pasta koges og afkøles
Blandes med 2,5 dl majs, 2,5 dl grønne ærter, 2 dl små tomater skåret i halve –
Overhældes med en MORMORDRESSING – 2 dl fløde blandet med citronsaft –
Står på køkkenbordet og tykner 1 times tid, smages til med lidt sukker og krydderier

Frikadeller:
1 kg kalv og flæsk lægges i en skål. Fjern 1/5 af farsen (hele midten), fyld så hullet i midten op med en blanding af hvedemel og havregryn og læg den resterende fars op i skålen igen. Herefter tilsættes 3 løg (finthakket), 2 æg, salt og peber og 1 tsk paprika. Rør farsen godt sammen mens der tilsættes  2 – 3 dl vand, rør farsen godt og steg så dellerne i halvt smør og halvt rapsolie. Skru ned for varmen så de ikke bliver for mørke.21330934_1771214809555345_484465406_o