PASTARET med kødboller OG coktailpølser


Dette er en opskrift fra en der bor i Israel, da den har været offentligtgjort tør jeg godt bruge den.

DEN ER GENIAL 😉
Alt i en gryde – smager godt – kan laves uden kødet (men det er sønnens ønske )- kan tilpasses smag og hvad der er i køkkenet – ikke mindst, laves på ca 20 minutter og opvasken bliver ikke stor. –
JEG tror vi fejrer tirsdagen med en flaske rødvin <3

En lav flad gryde (hvis man ikke har en sådan skal man knække sin spaghetti).
Kig på billedet:
2 hakkede løg – Samme mængde spaghetti og friske tomater eks: 300 g pasta og 300 g tomater (overskud fra drivhus så forskellige slags) – et hjørne med salt, citronpeber, knust chili, 2 spsk tomatkoncentrat og hakkede krydderurter (her dild, koriander, grov persille og 1 tsk tørret basilikum da jeg ikke havde den frisk).
Her kunne så også tilsættes champignon, squash eller aubergine, men NEJ i dag skulle vi ikke være kreative (sønnens ønske 😉 ).
øverst lægges spaghettien og der hældes 1 – 1,2 l vand ved.
Bringes i kog og koger 15 minutter omrøres og serveres – smart.
De sidst 3 minutter tilsatte jeg 2 dl optøede kødboller og 350 g coktailpølser,
hold øje med det ikke koger tørt – så tilsættes en ekstra kop vand – mit gjorde det ikke, men jeg skruede også ned så snart det kogte.

Det første billede er af retten før kogning, det andet efter kogning,
jeg kunne tænke mig en variation af ristede champignon – forårsløg – lidt fløde og smuldret mozzarella.

IMG_2691 IMG_2694

 

Med hjemmebagte flutes og revet ost var det godkendt 😉