Dagens ret blev pastaskruer m. kødsovs og da vi krydrer godt fik den følgeskab af en melonsalat.
MELONSALAT:
Denne salat er god i sommervarmen,
er blot melontern fra 1/2 honningmelon – 1 smule friskhakket persille og nogle tomattern (vi har mange tomater fra vores drivhus nu)
HER behøves ingen dressing – den modne melon safter rigeligt og der kommer væde fra tomaterne.
PASTA:
koges i rigeligt saltvand som beskrevet på posen – mine 12 minutter.
KØDSOVS:
1 meget stort hakket løg og 2 fed hakket hvidløg kommes i 2 spsk smeltet smør, sammen med 2tsk tørret basilikum – 2 tsk paprika – 1 tsk salt – lidt peber og 2 spsk chilisovs –
når det er brunet tilsættes 200g hakket oksekød og det hele svitses – tilsættes så 1/2 dl tomatkoncentrat og 2 dl vand –
småkoger 15 minutter – færdig