Resteparade (navnet dækker fremragende brug af mindre rester)


I dag laver jeg resteparade, (et udtryk der dækker fint hvad det er)
jeg har en bøtte med græskarsuppe, lidt frikadeller,
5 stk medister der er kogt men ikke stegt + noget lasagne –
Ingen af resterne er store nok til os 4 så jeg laver et lille fad flødekartofler,
steger medisterpølsen og varmer frikadelerne og lasagnen
og serverer  det hele midt på bordet som en buffet  m brød til –
Så kan man spise hvad man har lyst til og resterne er blevet brugt.

JEG TILSTÅR:
Jeg vil gerne have brugt resterne –
Hønsene tager det sidste –
Men vores hjem er heldigvis som en banegård (elsker at de gider komme)
Her hos os er vi “normalt” 3 voksne –
Den ene siger pludseligt, der er dukket et forretningsmøde op, altså er vi 2 –
Hver anden forlængede weekend er kæresten der, så er vi 4 –
En gang imellem er der tilløbere OG alle er velkomne til at spise med –
Men Vi laver altid til 4 personer som udgangspunkt,
så naturligvis bliver der rester en gang imellem,
og hvis de er store nok (frokoststørrelse ca 2 portioner) fryses de ned
og i dag blev det til “resteparade” –
Andre gange bliver de brugt som “særretter” eller til frokost.

14798972_1093366827426082_1783514523_n