Risengrød er nemt på min måde og passer sig selv.
Det er nemt, tager en time, men der skal ikke passes gryde og røres, det passer sig selv –
DET KAN JEG LIDE. 😉
Dampkogeren samles og der hældes vand i til MAX-stregen –
Så hældes der 1 l mælk i beholderen og 300g grødris –
det er mere end normalt men det skal der i dampkogeren hvis man ikke vil have en tynd grød, OG det vil jeg ikke – min skal være hvid, tæt og tyk.
Låget lægges på og ledningen sættes i , der tændes og skrues op på 60minutter –
Sådan bruges min dampkoger – den er gammel – 15 år tror jeg – en braun
I dag laves de fiksere modeller –
men min virker og er driftsikker –
det vil være dumt og ødselt at skifte den ud
Tilsidst røres der en gang i grøden, hvis man synes kan den få 5-10 minutter til.
Pas på når låget åbnes, der kommer varm damp ud (ikke for børn).
Vi vælger at tage en bolle med ost til aftenkaffen –
men vidste sønnen (han væmmes ved grød) ikke var hjemme derfor var der mulighed for grød-dag <3