Risengrød (rugbrød m æg, tomat og pålæg som alternativ)


Sønnen spiser IKKE grød så der er rugbrød med pålæg, kogte æg og tomater fra drivhuset som alternativ.
Grøden skulle vi have i morgen, men da sønnens kæreste ikke er her i morgen
og hun kan lide risengrød (som jeg) byttede jeg om på mandag / tirsdag
Jeg koger risengrød i dampkogeren så passer den sig selv –
Til grød bruger jeg altid sødmælk + et drys salt til sidst.
Der skal flere ris i end hvis man koger i gryden (ca 1/2 x mere)
Der sættes mælk i containerne der hører til maskinen –
Jeg kan på den dampstation jeg har nu koge af 2 x 1L mælk,
(den gamle var kun halvt så stor) –
Så kommes der ris i og der tændes for maskinen på 1 time –
der røres et par gange indtil det damper, så passer det sig selv.
Den serveres med kanelsukker og rød saftevand.

13924837_1716526355264703_6717856892428998928_n 2