Mandag…………Tandoorigryde m/Pastaskruer (hakket oksekød)
Tirsdag………….Rugbrød m æg + tomat eller Risengrød (Rugbrød da sønnen ikke spiser grød)
Onsdag………….Kylling Marsala m/Ris (kyllingefilet)
Torsdag…………Paneret flæsk m/Persillesovs (manden får medister fra fryseren)
Fredag…………..Æggekage m/bacon + rugbrød
Lørdag…………..Pandekager (altid favorit)
Søndag………….Pastagryde m/skinke + flute
I denne uge har jeg valgt risengrød. JEG kan lide det og alternativt kan man få rugbrød med æg og tomat.
Tandori-gryde og Kylling Marsala får vi i denne uge, da jeg i Euro-Outlet fandt glas med krydrede sovse til 97 øre, et sådan tilbud kunne jeg ikke gå forbi så der blev købt 12 glas 😀
Når vi får Paneret flæsk som manden ikke bryder sig om er tilbuddet medister fra fryseren
JEG bryder mig ikke om pasta men da der serveres brød og grøntsager/salat til er det OK
På denne måde tages der hensyn til alle. Jeg har det meste i fryseren, magler kun kylling til onsdag og så det sædvanlige mælk osv