Grov salat, her ville jeg gerne have en ROMAINE-SALAT, det havde de ikke i REMA så det blev 2 hjertesalat –
den findelte jeg og lavde i et stort glasfad –
Herpå kom en lille pose grønne bønner, der først var dampet og kølet af i koldt vand –
Så blev der fordelt 2 dåser tun ovenpå (dette er det eneste sted jeg bruger den i olie, men drypper den godt af, salaten virker bare mere saftig) –
Så kom der en række agurkeskiver, halve æg(rigeligt) og halve cherrytomater –
Purløg eller noget krydderurt kommes øverst .
Dressingen laves således:I en skål kommes 1 æggeblomme + 2 spsk honningsennep (sennep med 1/3 honning kan bruges) –
Pisk godt og tilsæt under piskning 2 spsk mayo + 1/2 dl olie –
tilsidst justeres med (kaffe)fløde.
Der hældes lidt dressing over ved servering og resten serveres til samt et stort madbrød, ( mit er et stort mad/fladbrød købt i REMA 1000 i sidste uge).