Små brød efter min “ud af hovedet-opskrift”


Jeg skulle i dag bruge små madbrød/flute til dagens suppe.
Jeg brugte min egen “ud af hovedet-opskrift”  og jeg vil beskrive hvad jeg brugte.
3 dl lunken vand
1 tsk salt
1/2 pk gær
ca 500g hvedemel
1 spsk sød chili (vores er stærk)
1 1/2 dl råkost gulerod/squash ( en rest fra i går, så er den brugt)
alt æltes til en samlet blød dej –
Hævede 1 god time og blev formet til 12 aflange små brød, der blev sat til hævning mens ovnen varmede op til 200 grader.
Jeg bagte dem lidt lyse, da de skal lunes senere <3
Resten bruger jeg til sandwishbrød til sønnen, der i dag er begyndt på uddannelse <3

TIP: Hæld lidt olie på bord og hænder så kan brødene let formes uden ekstra mel.

1. billede—–dej sat til hævning
2. billede—–de lyse færdige boller
3. billede—–viser str i min hånd (passer fint til sandwich)

IMG_2740 IMG_2741 IMG_2743