Små frikadeller, salat og nye kartofler


NYE KARTOFLER:

Nye kartofler skrabes, hvis man ønsker det – nogen spiser den tynde fine skal med, så skal de blot vaskes godt – der er meget smag i skrællen MEN JEG vil have skrællen af.
De sættes over i saltet vand og koger 10 – 15 minutter efter størrelse (de bliver hurtigere møre end gamle)
HUSK gem rester selv 3-4 små kartofler kan blive til et par stykker med kartoffel, mayonaise og purløg til madpakken 🙂

————————————————

SMÅ FRIKADELLER:

I dag var mine færdigkøbte i NETTO, de var faktisk ganske gode.
Fremgangsmåden er den samme om det er de hjemmelavede fra fryseren, eller de færdigkøbte: De tør op på køkkenbordet og lægges på et stykke bagepapir, varmes godt igennem ved 180 grader og vendes et par gange.

————————————————–

SALAT m. DRESSING:

Vores skål salat blev en dyb tallerken med salat, da min mand og jeg var selv hjemme.
Det var små salatblade fra drivhuset, strimler af agurk, tynde skiver friske radiser og halve små miniaturetomater. Til sidst blev der drysset med lysegrøn top fra bladselleri – rigtig sommer.
Dressingen var tyk fløde med 1 tsk tomatketchup, 2 fed finthakket hvidløg, citronpeber og salt – det smagte af hvidløg, men det kan vi godt lide.

—————————————————-

IMG_2611