I dag skulle der grønt på bordet – havde jeg bestemt.
Jeg startede med en
RÅKOST-salat:
af fintsnittet junglekål (ny sort i netto)
Groft revet gulerod
Rosiner der blev lagt i blød i appelsinjuice (rosiner kan være ret tørre)
Jeg fortsatte med
STEGTE GRØNTSAGER:
Et stykke fennikel i tynde strimler (ca 2 dl)
Et stykke squash i tern (ca 2 dl)
Nogle blomkålsbuketter (ca 2 dl) skåret MEGET små, ellers bliver de ikke møre
Fennikel og blomkål svitses i halvt olie/smør, så de BEGYNDER at blive lyse på kanterne, squash tilsættes og det steger til det er mørt med bid –
Krydres med salt peber og tørrede “provence-krydderi”
Jeg stegte 2 frosne snitzler i halvt olie/smør
Jeg køber dem i ALDI i poser med 1 kg – de er løsfrosne og rigtig gode.
på min store pande kan jeg så stege Røsti (også fra fryseren) ude i kanten.