Snitzel med stegte grøntsager, råkost og Røsti


I dag skulle der grønt på bordet – havde jeg bestemt.

Jeg startede med en
RÅKOST-salat:
af fintsnittet junglekål (ny sort i netto)
Groft revet gulerod
Rosiner der blev lagt i blød i appelsinjuice (rosiner kan være ret tørre)

Jeg fortsatte med
STEGTE GRØNTSAGER:
Et stykke fennikel i tynde strimler (ca 2 dl)
Et stykke squash i tern (ca 2 dl)
Nogle blomkålsbuketter  (ca 2 dl) skåret MEGET små, ellers bliver de ikke møre
Fennikel og blomkål svitses  i halvt olie/smør, så de BEGYNDER at blive lyse på kanterne, squash tilsættes og det steger til det er mørt med bid –
Krydres med salt peber og tørrede “provence-krydderi”

Jeg stegte 2 frosne snitzler  i halvt olie/smør
Jeg køber dem i ALDI  i poser med 1 kg – de er løsfrosne og rigtig gode.
på min store pande kan jeg så stege Røsti (også fra fryseren) ude i kanten.

IMG_2768