Snitzler, båd-kartofler og salat – jordbær til dessert


SNITZLER:

Snitzlerne var skinkesnitzler der var købt panerede, skulle blot steges i halvt olie/halvt smør.
Så får de let en lys gylden og lidt sprød overflade 🙂
Serveres med citron, peberrod og kapers (springer vi over),
citronen var i dag presset citron fra flaske da jeg ikke havde en frisk.
Nogen vil mene at citronen kan springes over, men et par dråber eller 4-5 stk, tager den lidt fede smag som panerede ting ofte har.:)

——————————————–

SALAT:

salaten var blandet salat med tomat, agurk og sukkerærter der var snittet
citron forsigtigt på toppen

———————————————-

BÅDKARTOFLER:

Det er årstiden til at bruge frosne kartoffeltyper, der er mange og det kan give lidt variation.
De gamle kartofler er kedelige nu og de nye er ikke kommet endnu og når de gør er de MEGA-DYRE.
Så vi får tit de frosne typer – de unge mennesker synes det er en svir 😉

Følg blot vejledningen på posen

——————————————

Vi fik spanske jordbær til dessert – de danske er dyre endnu 😉

——————————————-

IMG_2574