Snitzler, nye kartofler,ristede forårsløg/rød peber, champignon og paprikasovs.


NYE KARTOFLER:

Endnu er det nye italienske kartofler, de er også fine lige nu.
Skrab dem eller pil dem når de er kogt, de skal IKKE skrælles.
Jeg brugte den elektriske kartoffelskræller – men holdt godt øje med dem, det skulle jo ikke blive små brune-kartofler  🙂
Nye kartofler skal ikke koge så længe – de her kogte 20 min.

————————————————————————————————-

Ristede forårsløg/peberfrugt og champignon:

Et bundt forårsløg snittes og en peberfrugt skæres i små strimler.
8 – 10 store champignon ordnes og stokken fjernes. Man kan snitte champignons, men jeg valgte at stege dem hele, først på undersiden og så på oversiden.
Jeg stegte dem samtidigt med blandingen med forårsløg, tog det hele af og anrettede det ved siden af snitzlerne.

—————————————————————————————————

SNITZLER:

Snitzler (disse fra dybfrost i ALDI) steges blot gyldne og sprøde på begge sider ved ikke for kraftig varme – de MÅ ikke branke.
anrettes pænt og pyntes efter ønske –
Her med de ristede grøntsager og feldsalat.

————————————————————————————————–

SOVS:

Et afkog af de 2 pander bruges til en mager sovs ( kan søges til højre i søgefeltet),
smages til med salt, peber og en del paprika.

————————————————————————————————-IMG_2524