Snyde Labskovs med svinekød


Labskovs laves normalt af mørt oksekød, men da min gigt ikke har godt af oksekød bruger jeg svinekød. Jeg bruger meget mørt kogt svinekød for at opnå den tendens til at Koge helt ud i kartoflerne – Denne er lavet af kødet fra de 2 Nøgleben jeg kogte den anden dag.

Kartofler skrælles og skæres i mindre stykker
1 stort løg (finthakket)
Det kogte kød + 2,5 dl suppe
3 laurbærblade
10 hele peberkorn
1 spsk smør
JEG tilsætter ikke salt fordi der er salt i min suppe (der er kogt godt ind)

Smøret smeltes og kartofler og løg vendes godt rundt.
Krydderier, kød og suppe tilsættes, og der lægges låg på.
Det bringes i kog og små-simrer ved svag varme
til det er helt mørt og begynder at koge ud under omrøring

server med hakket persille, rødbeder og rugbrød