Billige boller, de er nemme men smager alligevel godt


1 kg hvedemel
1 pk tørgær (JEG bruger tørgær, fordi det kan man have i køkkenskabet og det bliver ikke tørt som gær i pakker)
2 æg
1 tsk salt og 2 spsk sukker (her bruger jeg sødemiddel, da jeg er diabetiker)
5 dl lunken vand

Mel og tørgær blandes resten blandes i og der æltes godt –
Jeg måtte tilsætte lidt ekstra mel, dejen må godt være blød, men skal ikke klistre –
Efter at være godt æltet ca 5 minutter –
formes 24 boller der hæver ca 45-50 minutter på pladerne
DET er rigtigt dejen hæver kun 1 gang 🙂 mens ovnen varmes op til 200 grader –
Så pensles bollerne med vand og bages ca 18 minutter, men HOLD ØJE MED DEM –
Der er meget forskel på ovne.

Dette blev store lækre bløde boller – men kunne være formet til 2 x 16 boller i kaffestørrelse –
(Mine er så store som krydderboller)