Spaghetti og Kødsovs


Jeg laver kødsovs med meget grønt – bliver det kogt stille og roligt i 45-60 minutter ses det ikke at der er meget grønt i men det fylder og giver kraft og smag. (og det bliver en stor portion)

500 g oksefars svitses i et par spsk olie, mindst 1,5 L revet grønt (her 2 store gulerødder, 2 små grønne squash, 1 lille gul squash, 2 mellem løg og 3 fed finthakket hvidløg) tilsættes sammen med 1 spsk paprika, 1/2 tsk peber og 1 tsk salt og så kom jeg tørret timian i ca1 1/2 tsk) –
Når det hele er vendt godt sammen kommes en dåse hakkede tomater i + 2 1/2 dl vand –
Så simrer det ca 1 timestid og der smages godt til efter eget ønske
Det der ikke spises fryses ned feks i 2 bøtter 1 til madpandekager og 1 til feks. pastafad i næste uge

Der koges spaghetti efter pakningen da der er meget forskel på de forskellige slags

Der serveres den daglige salat-tallerken kun majs var ikke fra haven <3

36347134_1683966168366142_965918357956067328_n