Status på hjemmeside, fryser osv.


Jeg har en del ting, jeg gerne vil have lavet om på min side https://billigeopskrifter.dk/
men da jeg ikke selv kan lave det tekniske – men er god til at få ideer (og mange af dem) –
skal jeg have sønnen der arbejder med IT til at “skabe mine ideer”
Det forgår på den måde, at jeg skriver, tegner og forklarer med arme og ben HVAD det er jeg ønsker mig og HVAD det skal kunne og på det tidspunkt hæver sønnen øjenbrynene og ser tvivlende ud (underforstået –  MØDRE).
Så går han i tankeboks for at se HVAD der kan lade sig gøre (hvis ikke HAN kan få det til at ske, har jeg svært ved at se, hvem der så kan- selv om je som mor er forudindtaget – han er knalddygtig til det).
Når han så har tænkt over det og rykket mig lidt ned på TO DO-listen et par gange (arbejdet kommer naturligvis først) så sker der noget og efter et par justeringer (JEG vil jo også have noget at skulle have sagt 😀  )  og pludselig er det fixet, så det er bare at være tålmodig og det er ikke lige MIN spidskompetence.
Et af mine ønsker til min hjemmeside er, at jeg gerne vil have mulighed for at skrive ingrediensliste og opskrifter i et mere overskueligt format.
Hvis han kan skabe det til mig, vil jeg gerne have mulighed for at sætte et ikon ved opskrifterne hvis de feks er megabillige, vegetariske, glutenfri osv.
Ingrediens/indkøbsliste er faktisk min datters ide, hun synes, det ville være nemmere at se, om man havde det der skulle bruges på den måde.
Noget af det kommer nok lige pludseligt.

Min fryser, den er en stor skabsfryser (på størrelse med et højskab) –
vil jeg have tømt så jeg kan få en mindre –
Normalt  er jeg ikke fortaler for at skifte noget der virker, men med hvidevarer der kører hele tiden, bør man overveje hvad der er mest el-økonomisk.
Man skal naturligvis medtænke anskaffelse og behov, men man skal også tænke over at behovet ændrer sig løbende og jeg havde tænkt at jeg nu ville “fremtidssikre” en smule.
Det betyder at jeg vil have en fryser der kun er godt halv så stor.
Det kræver at vi lægger vores vaner lidt om – Efterhånden behøver vi ikke lægge SÅ meget kød i fryseren og brødet kan vi jo bage efterhånden – Pålæg skal der heller ikke bruges helt så meget af og butikkerne har jo åbent meget, så der er muligheder.
En fryser på ca 175- 190 liter giver os rimeligt med plads – så det skal der kigges på –
MEN først skal indholdet i den vi har bringes ned  –
Jeg synes det kan ses der tages af den, men der er til LAAAAANG tid er jeg bange for.
Det er selvfølgeligt rart, men når vi nu går og venter på at indholdet kommer ned på halvdelen, så er ventetiden lang – men vi arbejder på sagen ;-).

Jeg er som bekendt GOD til at få ideer og en af mine bedre (synes jeg selv) er at jeg vil holde høns, ikke mange men bare 4-5 stykker.
Jeg vil have mine egne æg og så synes jeg det er en hyggelig lyd i haven.
Men mine høns skal have hønsehus og hønsegård, fordi vi skal også have køkkenhave, og jeg tror ikke vi er helt enige om hvad DE må spise.
Jeg har kigget på hønsehuse og har fundet nogle stykker jeg kan lide, men ikke det helt rigtige. Vi skal også have en mere flytbar indhegning så de efterhånden kan gå forskellige steder i haven.
Som med så mange andre ting her hos os, skal det vente nogle måneder fordi min mand SKAL kunne komme ind den vej hvor hønsene skal være. Han skal have mulighed for at komme frem og tilbage med brænde(også vigtigt) og der skal køres noget buskbom væk der skal fældes(MEGET vigtigt, fordi det er lige den plet, jeg har bestemt til “hønseholdet”) Så det drejer sig om at få det til at gå op i en højere enhed –
Der hvor han hele tiden har kunnet køre traileren over, kan det nemlig ikke mere lade sig gøre, da der er sået ny græsplæne. Det blev vi rådet til at gøre nu, fordi når det bliver varmere, så er vores græs kommet op – ellers kunne det være svært at få i groning – så der er sået en stor plæne. – NU drømmer jeg om hvor flot den bliver når den bliver grøn 🙂
Jeg har stadigt mange ideer til brug i huset – vi overtog det 1-7 sidste år (det var et dødsbo) så der er jo hele tiden noget der skal ændres –
Haven havde ikke været passet i ca 17-18 år, så meget var selvsået krat og småskov.
Det meste er nu fældet og der er som tidligere beskrevet sået græsplæne og der er lavet nogle højbede. Blomsterbedene går vi og kigger på for at se hvad der kommer. Det er ret spændende at følge en have  det første år.
Meningen er at vi vil have de fleste blomsterløg om i forhaven og så have græs, høns og køkkenhave i baghaven.
Ønskerne er mange men de begynder at tage form, vores lille træhytte er på plads (vi er begyndt at sidde der om eftermiddagen) og det samme er  vores drivhus, der kommer mange tomater i fryseren fra dette lille drivhus <3 – bagved har vi så plads til et par agurkeplanter. Vi planter ikke mere tomat og agurker sammen i drivhuset, vi havde konstant problemer med spindemider – efter at agurkerne er kommet ud bag drivhuset er problemet løst. Vi dækker så agurkeplanterne til med plastik sømmet fast til en ramme- måske ikke så kønt, men det er effektivt  <3 <3Comment 0 Replies

Your Information