Hamburger-koteletter, pasta, salat og tomatsovs


Hamburgerkotteletter er skiver af rå hamburgerryg der paneres og steges i halvt olie/smør.
De skal være LYSE ikke brændte 😉
Skærer man dem selv som jeg er det billig mad, der bliver let 28 stk ud af en halv hamburgerryg –  Fås ofte for ca 70 kr – Jeg pakker dem med 4 i hver pose og det sidste (endestykket) skærer jeg i tern og anvender som magert bacon – altså 8 middage for ca 70 kr

Vi får det af og til og her er panering i orden – den laver en skorpe der holder saft og kraft i kødet – så de vendes i æg og rasp inden stegning.

Vi fik kogt fuldkornspasta til, salat og tomatsovs –
Et hit hos de fleste unge der kommer her

Salaten var små salatblade med hakket peberfrugt fintskåret radiser og halve sherrytomater.

Tomatsovsen var købt færdig i ALDI da jeg har været i haven og ikke havde tid og kræfter  til at lave den selv

IMG_3231