Alle grøntsager skæres i grove stykker (4-kanter)
Bland dem i en skål og tilsæt
hakkede tomater, timian, 2 spsk hvidløgsolie, paprika, boullion-pulver, salt og peber ved –
juster væden så grøntsagerne er 1/2 dækket –
Hæld det i en bradepande eller (som jeg) et fad med låg.
Sæt det i ovnen v 180 grader tildækket med folie (her er det smart med låget)
Ca 30 – 45 minutter
Hæld væden fra kikærter og rist dem i hvidlø/chiliolie på en varm pande –
Hæld dem over de færdige grøntsager –
Hos os ristes også lidt bacon eller nogle krydrede pølser i skiver til –
Disse drysses også over, men manden og jeg spiser gerne den grønne version.
Pynt med små salatblade, eller som vi gør, server blandet salatblade og pasta ved siden af.
Det er en herreret OGSÅ i vegetarudgaven, velkrydret m godt brød eller pasta til –
Nogle mænd synes pasta/grøntsags-retter er “tøset” men de er faktisk rigtig sunde for den der træner. Med mange kikærter, tørrede bønner eller linser er der proteiner nok uden kød 🙂
Nedenfor et billede af de ingredienser der blev brugt i dag –
Billedet af den færdige ret mangler – men den smagte 😀 og resten af grøntsagsgryden blev blendet og sat i en boks i fryseren til vi skal have kødsovs eller lasagne (der er masser af saft og kraft i den) – selv et par dl kan give smag, så lad være at smide det ud 😉