Stegt flæsk og persillesovs, kartofler og råkost.


Stegt flæsk:

Skiver af flæsk lægges på en rist over bradepanden –
sættes i en 200 grader varm ovn til de er sprøde ca 25 minutter –
det afsmeltede fedt kan kommes i persillesovsen HVIS
man ikke er bange for kalorier (her serveres det ved siden af) 😉

 

Kartofler:

Jeg bruger elektrisk kartoffelskræller –
skræller dem og koger dem i saltet vand til de er møre.

 

Persillesovs:

Der tillaves en lys sovs af 2 spsk smør og 2 spsk hvedemel,
det opbages og spædes med mælk/kartoffelvand til en passende tykkelse.
Tilsættes hakket persille og smages til med salt og peber.

 

Råkost:

Gulerødder skrælles og rives (her foregår det elektrisk)
der dryppes med citron eller limesaft (fås i ALDI),
og pyntes med lidt forårsløg.

IMG_2725