Lasagne med hakket kalkunkød


I dag var det en færdig LASAGNE jeg havde lagt i fryseren, da jeg lavede den med Kalkunkød sidst, når jeg skal varme sådan en færdig middagsret –  Pakker jeg den godt ind i bagepapir – sætter den i ovnen på 150 grader i 20 minutter – den bliver ikke tør på grund af bagepapiret,
den skal bare være tøet op –
I dag fik vi råkostsalat fra i går – jeg rev dobbel portion i går 😉
(nedenfor er der en gentagelse af opskriften med kalkunkød.

LASAGNE:

I dag er Lasagnen lavet af Hakket kalkunkød, det er lyst men fungerer fint.
2 løg hakkes og svitses i olie –  Kødet tilsættes og der kan tilsættes ekstra grønt, hvis man ønsker det.
Der tilsættes et glas tomatsovs – jeg brugte et med krydderi i fra ALDI –
så tilsatte jeg ekstra krydderi, da vi godt kan lide det har noget smag – jeg tilsatte chiliflager, tørret basilikum, salt, peber og paprika.
Sovsen fik lov at simre færdig.

Så blev der lavet en bechamelsovs (en hvid sovs af mælk, hvedemel, salt, peber og revet ost – den koges igennem.

Lasagne-pladerne lægges i lag med kødsovsen og den hvide sovs.
Nogle bruger hvid sovs i alle lag – JEG bruger det kun i bund og top,
jeg synes den hænger bedre sammen sådan.

IMG_2727 IMG_2726