Suppe laves af mange urter her hos os + en bøtte optøet boullion fra fryseren (fra en kogt kylling)
Til sidst tilsættes kødboller og serveres med friskt brød eller flute (i dag franskbrød i skiver)
Vi brugte 5 gulerødder (4 store), 2 persillerødder, 2 løg, 2porrer, 4 halvstore kartofler –
Det hele skrælles og skæres i tern som frosne suppeurter (SKAL det her hos os) –
Grøntsagerne svitses i 1 spsk olie og tilsættes boullion –
Koges nu til alt er mørt –
HER kan tilsættes kødboller så er det Suppe med boller,
JEG kan lide gule ærter så jeg tager lidt fra i en kasserolle tilsætter “Møllerens gule ærter) koger det op i ca 5 minutter under omrøring og det er Gule Ærter , her kan også tilsættes kødboller og det spises med brød, men det er vigtigt at de tilsættes /drysses med timian.
(De gule ærter mætter mere og indeholder mere protein)