Svinefilet m blomkålspure og ærter


Svinefileten var barbecue-marineret og med chili i marinaden,
Så den blev ikke yderligere krydret før til sidst –
Den brunes i smør (1 spsk) på panden og steger ca 25 minutter –
Vendes under vejs – Drysses til sidst med groft kryddersalt (ALDI har lige nu  kryddersalt med forskellige krydderier, jeg har købt 3 glas).
Hviler nu i ca 10 minutter og skæres i tynde skiver.

Ærter var fra fryseren – HER koges de ikke men overhældes med kogende vand og står og trækker 8-10 minutter.

Blomkålspure .
1 lille eller 1/2 stort blomkål koges meget mørt –
Enten stødes det med kartoffelstøderen (det gør jeg), så bliver den grov –
Eller den blendes, så bliver den tyndere og finere –
Koges op med 1 dl fløde / madlavningsfløde er ok, smages til med salt + peber.

Sovsen var stegeskyen tilsat 1/2 dl ketchup og 2 tsk paprika –
Koges godt igennem og jævnes med 1 spsk maizena rørt med mælk/vand

Vi fik kogte kartofler til samt et par kogte rødbeder-
Vi har været på LOLLE-FRUGT og købe grønt i dag og de har nogle meget velsmagende små rødbeder, både gule og røde – (vi koger dem blot hele overhælder dem med koldt vand og skubber skindet af dem. Derefter skæres de i skiver og serveres  til)13875056_1024818524280913_2141272470_n