Tarteletter er nemt at lave og hurtigt, MEN hvis man er flere skal der laves mange
Jeg varmede 12 terteletter – og dem spiser vi nemt
Først lavede jeg en hvid mager sovs, den skal være lidt tyk –
Det skal være fyld med en krydret sovs der binder det sammen .
IKKE en tynd sovs hvor fyldet sejler rundt 🙂
Sovsen smagte jeg til med 2 tsk tomatkoncentrat, salt, peber og lidt chilisovs.
så åbnede jeg 1 dåse asparges-snitter, 1 dåse fiskeboller, og tøede 1 pakke rejer op – det hele dryppede GODT af.
Asparges-vandet kan bruges til sovsen – men da den er fyldt med mad-kemi gør jeg det ikke (det er et valg, jeg har taget).
Fyldet kommes i sovsen og varmes godt igennem- fyldes i de lune skaller og pyntes med lidt rejer og purløg (jeg manglede dild, ellers havde jeg brugt det)
Vi fik dem serveret med en kølig hvidvin og lidt salat