Snitzel med champignon,salat og “røsti”


Kødet er købt færdigpaneret i går hos slagteren, de skal blot steges på panden, HUSK SKRU NED, ellers bliver de mørke og det smager ikke godt – har man købt et stykke pænt kød hos slagteren må man være omhyggelig med stegningen – de skal være sprøde og gyldne.

Champignons skæres i skiver – jeg fik nogle store fine hvide i vores brugs –
ristes (i smør/olie) på en varm pande. Mine nye keramiske pander behøver ikke fedtstof til det (panderne er virkelig gode, har købt 2 små til indflyttergaver til 2 der flytter hjemmefra) .

Røsti er små medaljoner af revet kartoffel – Jeg køber dem fra coop, de smager godt og er tilpas i størrelsen og hvad vigtigere er de er lige store så de bliver færdige samtidigt.
De steges på en pande i et tyndt lag olie – de vendes et par gange undervejs – Her er jeg rigtig glad for at jeg købte 2 pander til os selv 😉

Salaten er blandet salat med farvede peberfrugt og mandarin.

Det hele anrettes pænt, med champignons ved siden af kødet og røsti i den anden ende af fadet. Da vi kun er 2 hjemme i påsken var et fad nok og en skål til salaten.
Vi lavede ikke sovs i dag, vi nøjes med dressing til  salaten 🙂

IMG_2519