Timiangryden blev til et timianfad <3
Jeg elsker ting der kan gå i den lille ovn, nemt og praktisk. + kan forberedes i god tid.
Jeg har købt en lille dobbel-bradepande i ALDI –
Den kan bruges som 2 små bradepander eller som 1 med låg – Den er jeg glad for –
Den er nem at gøre rent (sætter den i blød i ti minutter, så er den lige til at børste rent)
TIMIANFAD:
Æbler og løg ordnes og skæres i 6-dele,
De lægges i et fad med låg.
400 g oksefars ristes/brunes i lidt olie
Krydres med 1 – 1 1/2 tsk tørret timian, 1/2 tsk salt og lidt peber
(JEG tilsatte også lidt provence-krydderi) –
Kødet hældes over æbler og løg og der tilsættes 2 dl madlavningsfløde og et par dråber kulør(for udseendets skyld)
Det hele sættes i en 200 grader varm ovn i 30-40 minutter
de sidste 15-0 minutter uden låg.
Her serveres timianfadet med Ris og revet gulerod.
Pyntes med hakket persille og 1 tomat i skiver.