Jeg havde tortillas liggende, både med og uden chili – dem havde jeg købt for et stykke tid siden, da der var tilbud på i ALDI.
Kødsovs til Tortillas:
600 g oksefars brunes godt i en gryde –
Jeg tilsatte 1/2 glas pastasovs og lidt vand (ca 2,5 dl) –
pastasovsen var en rest fra i fredags da der blev lavet pizza
Det stod og småsnurede ved svag varme 1 lille times tid
og blev smagt til med salt, peber, en lille smule paprika og lidt krydderurter (fra haven)-
Det halve af kødsovsen er frosset ned (til kødsovs til pasta senere)
Tortillas-pandekagerne:
Dem pakker jeg ind i bagepapir og lægger i en kold ovn –
Tænder for ovnen og stiller termostaten på 125 grader når ovnen er varm er de færdige.
De blev serveret med et salatfad med agurk, tomat, løg, lidt forårsløg, grøn og gul peberfrugt- dressing og chilisovs blev serveret til.