tun-bøf med brokkoli og kartoffelbåde


Kartoffelbåde køber jeg på frost og de skal blot i ovnen ved 200 grader i max 1/2 time –

Broccoli koges til der stadigt er bid i så ikke for længe

De glaserede løg er løg skåret i skiver der steges bløde på panden –
MEN til sidst tilsættes 1 stor spsk farin og der røres godt mens farinen smelter og glaserer løgene.

TUNBØF:
tun-bøf er noget af den fisk der smager mindst af fisk – det smager faktisk efter min mening mere  som oksekød. Det er meget drøjt og man behøver ikke gå efter de allerstørste bøffer, der vil ofte blive for stort spild, så køb hellere nogle mindre stykker (rester kan bruges til en tunsalat næste dag)
Tun- bøfferne steges på panden i smør til man kan se at de er stegt men ikke overstegt –
JEG steger dem til jeg kan se at de er stegt halvvejs igennem så vender jeg dem, undervejs drysser jeg salt og peber på.
Kom de glaserede løg på ved serveringen.

Pynt med lidt krydderurt feks ærteskud.