majsfrikadeller/ kødfrikadeller og bagt spaghettisquash/ linsepasta


MAJSFRIKADELLER:
2 æg
120 g hvedemel + 1 tsk bagepulver (bagepulveret gør dem lidt lettere)
løg, salt og peber + evt nogle krydderurter
evt 1/2 dl mælk
1 dåse afdryppede majs
Æg, mel, bagepulver og krydderi piskes med et piskeris –
Majs tilsættes og hvis meget fast LIDT mælk

De steges i halvt smør/olie på panden –
Skru ned, de skal IKKE være mørke men pæne brune med lidt lyse kanter.

De kan serveres som almindelige frikadeller
Kødfrikadeller har jeg i fryseren, så er der noget til kødspiserene

Bagt spaghettisquash:
Dette kan min mand lide – han er den der er gladest for dem her hos os – jeg spiser dem en gang imellem, men han kan spise dem hver dag (enten til frokost eller til aften)
1 spaghetti-squash skæres igennem på den lange led –
Pensles på skærefladen (smør,olie eller som her chili eller hvidløgsolie) –
Lægges med skærefladen nedad på bagepapir og steges i  45-60 minutter ved 200 grader –
De er nu til at trevle op med en gaffel som fin tynd spaghetti (og de er sundere)

Linsepasta eller en anden pasta koges som beskrevet på pakningen og serveres til