lun kyllingesalat med en tærte


Jeg bruger tærtedej som jeg har lært at lave af  en vægtkonsulent –
Der bruges 2 ting lige del mayo LIGHT + hvedemel feks 125 g af hvert –
Det røres sammen og æltes hurtigt (i konsistens bliver dejen  marcipan-agtigt)
Den trykkes i et tærtefad eller 4 små –
Nu kan den forbages, men jeg fylder den med 1 revet kogt kartoffel i bunden og kommer det der skal være fyld ovenpå –
Så tilsættes 2 æg der er pisket med 3/4 dl græsk joghurt + evt 1-2 spsk revet ost –
Den kommes i ovnen ved 190 grader og bages i 30-45 minutter (ovne er forskellige)

LUN KYLLINGESALAT
Kogte pastaskruer, kogte blomkålsbuketter  blandes med snittet salatløg, squash (evt både gul og grøn) peberfrugt (rød) i små stykker blandes og der  bruges evt en italiensk light-dressing til salaten.
Kogt kyllingekød lægges øverst ogg der pyntes med tomatsnitter
Server groft brød eller flute til