Torsdag i denne uge starter påsken for alvor –
Vi håber på at kunne komme i gang med haven SELV om jeg stadigt går med skinne på det ene ben.
Der er købt 2 kg græsk yoghurt. Da sønnen og hans kæreste er i gang med” en april uden tilsat sukker” , er mine opskrifter fra vægtkonsulenterne fundet frem, så det bliver en forholdsvis sund påske i år – skidt, ingen af os tager skade af det og det smager godt.
Godt brød er hentet hos bageren via toogoodtogo-appen, det er skåret i skiver og ligger nu i fryseren. Mel, kaffe, sukker, salt, 😂 😂 jeg på lager. Jeg købte sidste uge Rødkål, Rødbeder, Oliven, Agurkesalat osv på “flyttesalg” da vores netto flytter til en bedre lokalitet.
Nogle af dagene vil vi få dessert. Det vil være frugt med en vaniljecreme, en æbletærte eller noget andet der ikke er så fedt😋
SÅ RIGTIG GOD PÅSKE
Mandag:………Kylling(marineret) m asparges og pastapenne
Tirsdag:……….Indisk karry-suppe m ristoppe og bacontern og foccacia (fra i Mandags)
Onsdag:………..Krebinetter m brasede kartofler og ærter
Torsdag:……….Maskeret blomkål med rejer og æg (flute som tilbehør)
Fredag:…………Hjemmelavet fiskefiletter m kartofler + salat m bulgur ell. bønner
Lørdag:…………Farsbrød af hakket okse og pebersovs(tilbehør afgøres af hvad jeg kan få)
Søndag:…………Kyllingebryst m krydderurter, broccoli og ris
Jeg skal have købt Ris, Rejer, Blomkål, Broccoli og Salat –
Herudover skal jeg have tomat, agurk, + karrysalat, sild (æg har jeg fra mine egne høns) –
Jeg skal have et par leverposteje fra fryseren i REMA (de har til 5 kr pr stk) man skal selv bage dem, men jeg sætter dem ind sammen med noget andet.