Varmtrøget laks på kuglegril,Persillekartofler og bondesalat


VARMTRØGET LAKS PÅ KUGLEGRIL:

Dette er et hit også hos dem der normalt ikke bryder sig om “fisk” 😉

Der tændes på normal vis i ens gril,
Ovenpå kullene sættes en alu-bakke med rygesmuld og låget lægges på,
Når der er røgudvikling,
sættes en grill-bakke med laksestykker (dem med skind på) på risten .
Hvis grillen er godt varm, skal de nu ryge 12 -15 minutter,
så er de rosa og lækre bløde, men ikke rå,
giver man dem 25-30 minutter får de den røgede overflade og er lidt mere faste, som dem man køber i butikkerne.
Vi kan lide dem bløde så vores får kun 15 minutter 🙂

—————————————————

PERSILLEKARTOFLER:

I dag var det skrællekartofler vi brugte (det er lidt tidligt til nye danske).
kartoflerne koges og vendes i 1 tsk smeltet smør med hakket persille,
og de er klar til servering.

——————————————————

BONDESALAT:

Bondesalat er en mere mættende salat hvor der ikke er lagt vægt på salatblade,
men ofte tilsat noget mere mættende som crutoner, æg, pasta eller som her ost.
Her var snittede forårsløg, hakket tomat, fintsnittet rød peber og mild ost i tern.

Dressingen var en creme fraiche rørt med et par spsk sød chilisovs.

————————————————-

Da jeg var i færd med at bage kom der også et par pølsehorn på bordet 😉

—————————————————IMG_2564