1 stor roulade m moccacreme


Denne kage er stor –
lige så stor som din ovn er bred og min blev så tyk som et krus –
Så den er delt i 3 stykker.

Mocca-cremen er et brev jeg køber i syd-bazar i Nyk F –
Jeg laver den lidt fast ved at tilsætte den sidste halve dl mælk LANGSOMT til sidst –
Den hviler på køkkenbordet.

4hele æg piskes med 175 g sukker til det er tyknet og lyder hult
(for en sikkerheds skyld pisker jeg så lidt mere) 😀
175 g hvedemel blandes med 2 tsk bagepulver og sigtes i –
Det blandes med en dejskraber så luften ikke slås ud af æggene –
Hældes i ovnens store bradepande beklædt med bagepapir  –
Sættes i 180 grader varm ovn og bages gylden ca 7-8 minutter I MIN OVN –
Den vendes ud på et stykke sukkerdrysset  bagepapir  –
og køles af under et viskestykke –

Bagepapiret tages af –
Cremen smøres på kagen og den rulles så stramt som muligt –
lægges i køleskabet mindst en time

Så kan der drysses med flormelis eller lignende efter ønske
feks chokoladestriber, marcipan, jeg brugte resten af cremen 😀



Comment 0 Replies

Your Information