Butterdejspakker med kylling (rest) og risotto af cous-cous + råkost


Jeg købte en pakke butterdej i  brugsen, der var 6 stk dej i pakken. Jeg rullede hvert stykke dej ud til næsten dobbelt str, lagde 1/6 af “farsen” på hvert stykke og pakkede det tæt som en aflang pakke. lagde det på bagepapir , smurte med pisket æg og satte dem i ovnen ved 200grader  i ca 20 minutter.
Farsen blev lavet af resten af den farserede kylling, vi fik i løbet af ugen. Den blev hakket med en kniv, tilsat nogle lynstegte grøntsager der finthakkes (her 1/2 squash, 1 hakket løg, 1/2 grøn peber og 1/2 rød peber) det blandes , røres godt og smages til med salt og peber.

Vi fik cous-cous til samt råkostsalat + den uundværlige chilisovs.   😀

cous-cous kan serveres “løs” som løse ris eller som her rørt med en spsk smør så bliver den lidt cremet som risotto, det kan jeg bedst  lide (på tallerkenen giver jeg den et drys persille og lidt grov citronpeber) – det er værd at prøve.

IMG_3021