Cevapcici m tomatsovs, ris og grønt.


CHEVAPCICI:
Kødrullerne der er færdigkrydret skal blot stege til de er gennemstegte, MEN ikke for længe så bliver de tørre.
Jeg giver dem lidt ekstra hvidløg og lidt chili samtidigt med at jeg hælder en firkantet brik “knuste tomater m. hvidløg” over og det er så sovsen –
Man kan da vælge at jævne den, men det gør vi ikke –
Skulle jeg vælge noget ville det være at hælde en madlavningsfløde over og så tilsætte en del timian – men det vil kun være til “festlige lejligheder” :-)

Ris koges som vanligt 1 del ris til 2 dele vand –
koges 10 minutter – hviler 10 minutter (mens der dækkes bord)

Vi fik kogte gulerødder og kogte stangbønner til.
Det var en rest af de” lilla gulerødder” der var i grøntskuffen, de er meget sjove men farver MEGET, så de skal holdes for sig selv –
Stangbønner kan min mand og jeg godt lide de er nemme at koge så de beholder “biddet”,
og de ser delikate ud sammen med andre grøntsager.IMG_3086