Jeg havde lovet at lave hakkebøf m råkost.
Sønnen og en kammerat skulle ud at køre mountainbikes på en bane i nærheden.
Da de kom var de godt sultne så de snuste efter duften da de nåede køkkenet –
Et fad hakkebøf og en stor skål råkost ledsaget af kartofler og tyttebær og en stor kold øl.
Så blev de mætte og tilfredse ;-D
Hakkebøf blev lavet af 1,2 kg godt oksefars –
Der blev formet 10 bøffer og lavet bløde løg af 3 store løg
1200 g oksefars formes til 10 bøffer – vendes i mel med krydderier og steges i kokosfedt
3 store løg skæres i skiver og svitses til de er bløde og klare –
de hældes over bøfferne og holdes varme mens panden koges af og der laves sovs.
Sovsen jævnes med maizena
De serveres med kogte kartofler og råkost af revet gulerod og kinaradisse– det hele serveres med syltede tyttebær.