Udnyttelse af rester af nakkekam fra lørdag.


Der var 1/3 af nakkekammen fra i lørdags –
Den skar jeg i stykker rystede dem i en pose med 1 spsk olie + krydderi efter smag –
(her blev brugt røget paprika, salt, peber og 1 tsk tomatpasta fra tube) –
Herefter blev de pudret med mel.

1 løg hakkes fint og brunes i 1 spsk kokosfedt eller andet fedtstof –
Kødstykkerne tilsættes  og det brunes godt –
Herefter tilsættes 1/4 l boullion (pulver eller tern) –
Det små-simrer til det er jævnet  og godt mørt –
Det er det rimeligt hurtigt, da kødet jo var stegt i forvejen.

Serveres med kartoffelmos, resten af råkosten og kogte rødbeder.

Kogte rødbeder der ikke er syltede kan vi godt lide,
det tager lidt tid før de er møre,
men der er altid nogle stykker i poser med rodfrugter,
Og de kan holde et par dage i en boks i køleskabet når de er kogt.

Der blev kogt nogle pasta ved siden af.

IMG_3146