Æggekage med rugbrød + bagte rodfrugter


Grunden til at der serveres bagte rodfrugter er : som vanlig SKAL jeg have grøntsager og disse rodfrugter tager alt hvad der er i grøntkassen og de smager godt.

BAGTE RODFRUGTER:
Jeg tager et par pastinakker, et par gulerødder og en enkelt rødbede (er der for mange rødbeder bliver det hele meget lilla, men smager stadigt godt 🙂 –
Skræller og skærer i kvarte lægger i et fad og vender det i 2 spsk olie(her m citronsmag) –
Jegtager en pære og skærer i kvarte og stikker imellem på fadet (det giver en god smag) -Fadet sættes i ovnen i ca 50 minutter ved 190 grader (de første 40 minutter skal fadet dækkes til med låg eller folie.

ÆGGEKAGE:
10 skiver/1 pakke  bacon steges og sættes til side
10 æg (Her 8 meget store)
1 dl creme fraishe
Det piskes godt sammen og tilsættes lidt salt og peber
Lidt kokosfedt smeltes på panden og æggemassen hældes på –
NU skrues der helt ned for varmen og den stivnede æggemassen skrabes væk fra bunden hele tiden til al massen er stivnet men gerne LIDT fugtig.
Drysses med purløg og bacon lægges på
Serveres med de bagte rodfrugter og hjemmebagt brød.

IMG_3201