“Asiatiske” grøntsager, bulgur og pølsehorn


ASIATISKE GRØNTSAGER:

Jeg brugte 1/2 bakke slikærter, 4 forårsløg, 1 rød snackpeber og 5 små nye italienske gulerødder.
Grøntsager blev snittet i lange tynde strimler, forårsløg i stor skrå snitter så der blev lidt længde på dem, ærterne gjorde jeg intet ved.
Lidt olie varmes på panden og grøntsagerne svitses, der tilsættes 3 spsk sød chilisovs og 1/2 dl vand.
Heri damper det hele mørt.
Grøntsagerne tages op og  væden blev kogt ind med 1 1/2 dl piskefløde.

————————————————

Bulgur serveres og koges i 8 – 10 minutter som ris
De har efter min mening mere smag og bid end hvide ris.

————————————————-

Normalt ville jeg have stegt noget sprødt bacon, men da jeg i dag havde bagt pølsehorn var det nærliggende at bruge et par af dem

————————————————–

IMG_2569