Banankage allergivenlig og sukkerfri.


Jeg har ledt efter en kage vi kunne spise alle sammen – har taget lidt her og lidt der på nettet,
og det er endt med denne, som jeg kalder familiens banankage.

Denne kage er lynhurtig at bage – jeg bruger en skål + 1 decilitermål –
Der piskes med en elpisker, men kan garanteret  piskes i hånden også.

2 dl olie + 3 store æg piskes godt sammen der tilsættes 3 modne bananer, der er moset GROFT med en gaffel – så  røres/piskes havregryn + 3 tsk bagepulver i og tilsidst vendes 1 1/2 dl tørret frugt der er skåret i mindre stykker i (svesker, abrikos eller lignende, mine er bløde er dine ikke det så læg dem i blød i kogende vand)  –
Bages ved 180 grader i 35-40 min

jeg vil prøve den med friske æbler/pærer i små stykker i stedet for den tørrede frugt!!!!
OG jeg vil prøve at blende havregrynene inden jeg putter dem i kagen.

Vi fik græsk yoghurt( den røres med lidt sødemiddel og vaniljearoma så smager det som en vaniljecreme) til kagen.