Farsbrød med grøntsagspasta og broccoli


Jeg lavede et farsbrød af min allergivenlige fars
400 g flæskefars røres med 2 æg og krydderier efter smag (intet andet) –
Jeg brugte 1 tsk salt,  1/2 tsk peber og 1/2 tsk krydderiblanding.
Rør godt og det kommer til at hænge sammen.
Min mand rørte dem med håndkraft, Men de kan også røres i food-processer)
Den kan bruges til boller i karry – farsen kan bruges til frikadeller, farsbrød eller farserede grøntsager.
Farsen formes som et brød og dækkes af bacon.
Jeg lagde en stor fast pære, 1 skrællet pastinak og et stort løg skåret i halvstore klodser i den anden ende af fadet – sprayer med lidt olie.
I ovnen ved 180 grader i 40 minutter.
Der dannes lidt sky der evt kan bruges til at lave sovs af – vi bruger ikke sovs, “de 2 andre” bruger chilisovs til (næsten) alt.

Grøntsagspasta er gulerødder + stilken fra broccolien (intet går til spilde) –
Den køres på den elektriske  grøntsags-slicer – nogle små “dutter” af grøntsagerne der slices koges med sammen med broccolien –
Spaghettien koges kun et par minutter eller 3 skal ikke være “splattet”
Broccoli og “dutterne” dampes lige møre (ikke mere)