Jeg har lavet vores hakkebøf af hakket kronhjortekød fra REMA 1000 –
Det smager så godt og er rimeligt (30 kr pr pk)
Ovnbagte pærer:
De laves af FASTE pærer her greve moltke fra haven og 1 spsk hakket valnødder.
Pærerne skæres i både og vendes i en plastpose med 1 spsk olie og de hakkede valnødder –
Kommes i en kold ovn og termostaten stilles på 200 grader når de sammenlagt har stået 40 – 60 minutter er de færdige.
Valnøddesovs:
1/2 dl hakkede valnødder ristes i 1 spsk smør –
tilsættes 1 lille spsk mel og røres godt –
Bages op med vand og tilsættes til sidst 1 dl fløde –
Juster farve med kulør og smag til med salt, pebber og 1 tsk honning –
Sovsen skal krydres så den er rund og blød i smagen men med lidt kant.
Kartofler og syltede tyttebær serveres til 😀
Dette er efter min mening indbegrebet af efterår –
Tyttebær, pærer valnødder og vildt