Forloren skildpadde m 1/2 æg og flute


Forloren skildpadde køber jeg i “plastikpølse” – den synes jeg er bedre end dem på dåse –
Det fungerer ens ,de skal blot varmes godt igennem og serveres med halve æg ( vores egne er så flotte gule ) og brød her  små flute fra aldi (de er gode, billige og langtidsholdbare) så vi har altid et par pakker liggende.

Jeg har EN gang selv (for ca 15 år siden) lavet forloren skildpadde (bare for sjov 🙂  ) –
Det var med kogning af et halvt kalvehoved –
Man skal pille alt KØD af og lægge i pres (skære det ud i tern) –
Lave kødboller og små kød-frikadeller –
Lave fiskeboller og små fiskefrikadeller –
Lave en sovs af suppen og smage den til med paprika og smage til med sherry –
Der blev en STOR portion der blev frosset ned – kvaliteten var meget lig med den jeg køber så det arbejde gør jeg ikke igen 😀
Efter min mening står arbejdet ikke mål med resultatet –
OG så vælger jeg den nemmere løsning

14741095_1087022374727194_1759048441_n