Kødboller – allergivenlig og kulhydratfattige
400 g flæskefars røres med 2 æg og krydderier efter smag (intet andet) –
Jeg brugte 1 tsk salt, 1/2 tsk peber og 1/2 tsk krydderiblanding.
Rør godt og det kommer til at hænge sammen.
Min mand rørte dem med håndkraft, Men de kan også røres i food-processer)
De formes med en teske og koges i letsaltet vand til de er faste –
Tages op med en hulske og køler af.
De smager af KØD og hjemmelavet OG er utrolig nemme at lave.
De kan bruges til boller i karry – farsen kan bruges til frikadeller, farsbrød eller farserede grøntsager.
Jeg lavede en karrysovs af 1 l kogevand fra bollerne –
tilsatte bollerne og varmede det godt igennem.
Serveres med løse ris og salat (I dag råkost) – Jeg havde 1/2 dåse ananas i køleskabet –
den passede perfekt ANANAS – ROSIN og MANDARIN er gode til karry 😉