Boller i tomatsovs m. kikærter, ris og råkost


Normalt ville jeg koge kødboller, men i dag er det en pose fra dybfryseren i REMA 1000.
Jeg købte en pose middagskødboller af REMAs eget mærke OG de var forbavsende gode.
De var på tilbud i sidste uge til 10 kr (normalt ca 25kr) –
Jeg kan godt finde på at bruge dem en anden gang 🙂

Tomatsovsen:
tomatsovs laver JEG således:
Friske tomater hakkes groft
1 løg hakkes finhakkes
I dag tog jeg et par stilke fra min selleri
og brugte stilken finthakket og bladene grofthakket
2 tsk boullion-pulver
1 tsk salt
1/4 tsk peber
1/2 tsk kværnet hvidløg
1 spsk paprika
Det hele svitses i 1 omgang, tilsættes 1 dl vand og der lægges låg på.
Når det hele er jævnt tilsættes de optøede kødboller og 2 dl kogte kikærter –
Varmes godt igennem

Serveres med ris og revet gulerod m rosiner der er dryppet med appelsinjuice
13487676_1223302534346578_419143350_n