Chili-con-carne med ris


CHILI-CON-CARNE:

1 stort hakket løg

2 fed hakket hvidløg

1 hakket rød peberfrugt

1 dåse røde bønner

1 dåse hakket tomat

Salt, Peber, Chiliflager og Sød chilisovs

250 g hakket oksekød

2 spsk olie

2 spsk Olie varmes og løg og hvidløg svitses til de er klare, oksekødet tilsættes og brunes. Så tilsættes tomat og peberfrugt og krydderier – det koges godt i  ca 30 minutter og der tilsættes de røde bønner og smages til med chili-sovs. (tilsæt lidt vand hvis det koger “tørt”)

Bemærk : jeg bruger kikærter i stedet for røde bønner, da  min familie ikke er vænnet til disse, og det er fuldstændigt skørt at lave mad der ikke bliver spist -(kikærter er ikke så melede i smagen og de bliver spist, også i salat) 😉

—————————————————–

Vi fik løse ris (Koges efter pakningens anvisning) til.

Blev serveret med strimlet agurk og glutenfrit majsbrød (opskriften på majsbrød kan søges i søgefelt til højre)

————————————————————

IMG_2390

————————————————————-

Denne middagsret var bestemt et hit en såkaldt “ommer” som vi gerne spiser igen. 😀