CHILI-CON-CARNE:
1 stort hakket løg
2 fed hakket hvidløg
1 hakket rød peberfrugt
1 dåse røde bønner
1 dåse hakket tomat
Salt, Peber, Chiliflager og Sød chilisovs
250 g hakket oksekød
2 spsk olie
2 spsk Olie varmes og løg og hvidløg svitses til de er klare, oksekødet tilsættes og brunes. Så tilsættes tomat og peberfrugt og krydderier – det koges godt i ca 30 minutter og der tilsættes de røde bønner og smages til med chili-sovs. (tilsæt lidt vand hvis det koger “tørt”)
Bemærk : jeg bruger kikærter i stedet for røde bønner, da min familie ikke er vænnet til disse, og det er fuldstændigt skørt at lave mad der ikke bliver spist -(kikærter er ikke så melede i smagen og de bliver spist, også i salat) 😉
—————————————————–
Vi fik løse ris (Koges efter pakningens anvisning) til.
Blev serveret med strimlet agurk og glutenfrit majsbrød (opskriften på majsbrød kan søges i søgefelt til højre)
————————————————————
————————————————————-
Denne middagsret var bestemt et hit en såkaldt “ommer” som vi gerne spiser igen. 😀